1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
Πάπρικα καπνιστή
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: