ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
Ελαιόλαδο
Λίγο ξίδι
1 Ντομάτα τριμμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
Ελαιόλαδο
Λίγο ξίδι
1 Ντομάτα τριμμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα βάζουμε σε μία λεκάνη. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι και την τριμμένη ντομάτα, προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, το θυμάρι και πιπέρι, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Περνάμε σε καλαμάκια τα κομμάτια του κρέατος. Τα βάζουμε στη σχάρα του φούρνου, έχοντας ένα ταψί από κάτω με λίγο νερό. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 30 λεπτά, ενώ τα γυρίζουμε κατά διαστήματα.