ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Σφηνάκι ούζο
1 Αβγό
2 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κουταλιά σούπας νερό
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
500γρ. Γιαούρτι
3 Αβγά
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και τους ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τους κεφτέδες. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Βάζουμε τους κεφτέδες και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς. Χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε τους κεφτέδες και ψήνουμε για 20 λεπτά.