- 400γρ. Φέτα σε τρίμματα
- 50γρ. Γκούντα τριμμένη
- 200γρ. Γιαούρτι
- 2 Αβγά χτυπημένα
- 3 Κουταλιές σούπας γάλα
- Λίγο αλάτι
- Λευκό πιπέρι
- Μαύρο πιπέρι
- Θυμάρι
- Πάπρικα
- Κύμινο
- 1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
- Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση και ανακατεύουμε καλά.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
- Απλώνουμε δύο φύλλα βουτυρωμένα. Απλώνουμε τη μισή γέμιση, τοποθετούμε ένα φύλλο και απλώνουμε την επόμενη γέμιση.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.