ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. Απάκι ψιλοκομμένο
200γρ. Ανθότυρο σε μικρά κομμάτια
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. Απάκι ψιλοκομμένο
200γρ. Ανθότυρο σε μικρά κομμάτια
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το σύγκλινο και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το θυμάρι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και βάζουμε τα μακαρόνια και το ανθότυρο, ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε βουτυρώσει. Ψήνουμε για 20 λεπτά.