ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
200γρ. Τριμμένη γκούντα
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
200γρ. Τριμμένη γκούντα
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου να είναι al dente. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και από πάνω τα ψιλοκομμένα ντοματάκια. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι, το βασιλικό και τη ρίγανη. Ρίχνουμε τη γραβιέρα και ανακατεύουμε καλά και από πάνω ρίχνουμε τη γκούντα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.