ΥΛΙΚΑ
1 Συκωταριά κομμένη σε κομμάτια
1 Κούπα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
1/2 Κουταλάκι ρίγανη
1 Λεμόνι το χυμό του
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το νερό σ ένα τηγάνι ρίχνουμε μέσα τη συκωταριά και την αφήνουμε να βράσει περίπου ένα τέταρτο. Βάζουμε το λάδι, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Τώρα που έχει αρχίσει να χάνει το νερό, ρίχνουμε τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα και αφήνουμε να ροδοκοκκινίσει στο λάδι. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό, αν θέλουμε συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
1 Συκωταριά κομμένη σε κομμάτια
1 Κούπα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
1/2 Κουταλάκι ρίγανη
1 Λεμόνι το χυμό του
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το νερό σ ένα τηγάνι ρίχνουμε μέσα τη συκωταριά και την αφήνουμε να βράσει περίπου ένα τέταρτο. Βάζουμε το λάδι, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Τώρα που έχει αρχίσει να χάνει το νερό, ρίχνουμε τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα και αφήνουμε να ροδοκοκκινίσει στο λάδι. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό, αν θέλουμε συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.