ΥΛΙΚΑ
Χυμό από 3 λεμόνια
100γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
100γρ. Βούτυρο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χυμό από 3 λεμόνια
100γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
100γρ. Βούτυρο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το χυμό με το ξύσμα. Συμπληρώνουμε και το μείγμα των αβγών. Το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να ενσωματωθεί με την κρέμα. Αφού κρυώσει την βάζουμε σε μπολάκια και την αφήνουμε στο ψυγείο.