Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Κατίκι
100γρ. Γιαούρτι
1 Αγγούρι τριμμένο
Λίγο Δυόσμο
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας λευκό ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Στύβουμε το τριμμένο αγγούρι καλά για να φύγουν τα υγρά του.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: