ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
200γρ. Γιαούρτι
Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
1 Πρέζα κανέλα
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
200γρ. Γιαούρτι
Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
1 Πρέζα κανέλα
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά, το αλάτι και 1/2 ποτήρι νερό.
- Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα. Τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: