ΥΛΙΚΑ
3 Κουταλιές σούπας θυμάρι
3 Πατάτες βραστές
2 Αβγά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Κουταλιές σούπας θυμάρι
3 Πατάτες βραστές
2 Αβγά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε τις βρασμένες πατάτες με ένα πιρούνι. Συμπληρώνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, ανακατεύουμε και πλάθουμε στρογγυλές κροκέτες. Τις αλευρώνουμε ελαφρά και τις βάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.