ΥΛΙΚΑ
6 Μπανάνες
1 Φλιτζάνι μαργαρίνη
450γρ. Καστανή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Μπανάνες
1 Φλιτζάνι μαργαρίνη
450γρ. Καστανή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε την κάθε μπανάνα στα 4.
- Λιώνουμε τη μισή μαργαρίνη στα μικροκύματα ή σε ένα κατσαρολάκι. Την υπόλοιπη μαργαρίνη τη βάζουμε σ ένα αντικολλητικό τηγάνι και την αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά.
- Βάζουμε τις μπανάνες σ ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και με ένα πινέλο τις αλείφουμε καλά με τη μαργαρίνη που λιώσαμε στην αρχή.
- Τις ρίχνουμε στο τηγάνι λίγες λίγες κάθε φορά, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τι; αφήνουμε να καραμελώσουν.
- Όταν είναι έτοιμες οι μπανάνες, τις βγάζουμε σε ένα πιάτο και αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί από το βούτυρο και τη ζάχαρη ένα πηχτό σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: