Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 Ποτήρι ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα
1 Κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
800γρ. Αλεύρι (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω.)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι στον οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε μέσα στο σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: