Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
1 Κόκκινη πιπεριά
1 Πράσινη πιπεριά
150γρ. Μανιτάρια σε φέτες
4 Αβγά
Πιπέρι
150γρ. Μπέικον
150γρ. Κίτρινο τυρί
400γρ Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μαζί με τα μανιτάρια και το μπέικον. Ψιλοκόβουμε το τυρί σ ένα μπολ, προσθέτουμε τα αβγά, λίγο πιπέρι και τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μία ταρτιέρα και τη στρώνουμε καλά να καλύψει και τα τοιχώματα. Ρίχνουμε μέσα τη γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: