ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 Κίτρινο κολοκύθι τριμμένο
1/2 Κούπα κολοκύθι τριμμένο
300γρ. Φέτα τριμμένη
1/4 Κούπας λάδι
1/2 Κούπα γάλα
4 Αβγά
300γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 Κίτρινο κολοκύθι τριμμένο
1/2 Κούπα κολοκύθι τριμμένο
300γρ. Φέτα τριμμένη
1/4 Κούπας λάδι
1/2 Κούπα γάλα
4 Αβγά
300γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πασπαλίζουμε το τριμμένο κολοκύθι με αλάτι και το αφήνουμε στο τρυπητό για 2 ώρες να βγάλει τα υγρά του. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε με το σιμιγδάλι. Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τη γραβιέρα και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: