ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 Κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 Φύλλα δάφνης
Μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 Κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 Φύλλα δάφνης
Μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και τα αφήνουμε να πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και τα αφήνουμε για 20 λεπτά. Βάζουμε το φαγητό στη γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 2 1/2 ώρες.