ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το χοιρινό να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για μία ώρα προσέχοντας που και που μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το χυμό των λεμονιών.
- Συνοδεύουμε με ρύζι, ή τηγανιτές πατάτες ή και πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: