ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Ολόκληρο πορτοκάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Ολόκληρο πορτοκάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε πολύ καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε και καθαρίζουμε τα κουκούτσια, εάν έχει, το βάζουμε στο μούλτι μαζί με τη φλούδα και το κάνουμε πολτό.
- Χτυπάμε στο μίξερ, το λάδι, τα αβγά, τη ζάχαρη και το πορτοκάλι.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο κάτω αντίσταση και αέρα στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: