ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό περίπου χοιρινό χωρίς κόκαλο
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό περίπου χοιρινό χωρίς κόκαλο
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα που έχουμε ζεστάνει το ελαιόλαδο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Βάζουμε και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε και αυτά για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού που μέσα του έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη, συμπληρώνουμε ένα ποτήρι νερό.
- Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 1 1/2 ώρα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.
- Συνοδεύουμε με πουρέ ή πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: