ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Πιπέρι
1 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Μπούκοβο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Πιπέρι
1 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Μπούκοβο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Βάζουμε το κρεμμύδι με τη πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Συμπληρώνουμε το πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε, σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.