ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 Αβγά
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
10 Φρυγανιές τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
1 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
100ml. Γάλα
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 Αβγά
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
10 Φρυγανιές τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
1 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
100ml. Γάλα
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε και βάζουμε το μείγμα για μία ώρα στο ψυγείο.
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια, τα αλείφουμε με λάδι και τα βάζουμε στη σχάρα του φούρνου. Ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς 10-15 από τη κάθε πλευρά ανάλογα πόσο καλοψημένα τα θέλουμε. Μπορούμε να τα ψήσουμε και στα κάρβουνα ή στο σχαροτίγανο.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: