ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 Ποτήρι ηλιέλαιο
1 Ποτήρι ζάχαρη
750γρ. Αλεύρι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 Ποτήρι ηλιέλαιο
1 Ποτήρι ζάχαρη
750γρ. Αλεύρι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα υγρά υλικά και όταν διαλυθεί βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τη βανίλια. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία μαλακή ζύμη. Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, κάτω αντίσταση και αέρα για 20 λεπτά.