ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μικρές σουπιές
Δενδρολίβανο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μικρές σουπιές
Δενδρολίβανο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις σουπιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψάκι σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα.
- Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τις γυρίζουμε δυο τρεις φορές για να ψηθούν καλά παντού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: