250γρ. Σκληρή φέτα κομμένη σε φέτες
1 Αβγό
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Αβγό
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βυθίζουμε τη φέτα στο αβγό που έχουμε χτυπήσει και μετά το περνάμε από το αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Εάν θέλουμε αντί για αλεύρι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σουσάμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: