ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
500ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
500ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά ακόμη και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: