ΥΛΙΚΑ
3/4 Νεροπότηρου ρύζι γλασέ
200γρ, Ζαχαρούχο γάλα
200ml. Νερό
4 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3/4 Νεροπότηρου ρύζι γλασέ
200γρ, Ζαχαρούχο γάλα
200ml. Νερό
4 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ρύζι μαζί με νερό σε μέτρια φωτιά να βράσει.
- Στραγγίζουμε και προσθέτουμε το γάλα, το νερό και το κορν φλάουρ. Ξαναβάζουμε τη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Βάζουμε το ρυζόγαλο σε ατομικά μπολ και όταν είναι η ώρα να σερβίρουμε πασπαλίζουμε κανέλα.