Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Αντζούγια φιλεταρισμένη
1 Κουταλιά σούπας κάππαρη
Λίγη ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε καλά να γίνουν κρέμα. 
  • Διατηρούμε την πάστα σε γυάλινο βάζο περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια και τη βάζουμε στο ψυγείο. Διατηρείτε άφοβα για μία εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: