ΥΛΙΚΑ
275γρ. Σοκολάτα κουνερτούρα
175γρ. Βούτυρο
120γρ. Μέλι
30ml. Ρούμι
175γρ. Μπισκότα πτι μπερ
30γρ. Δημητριακά (κορν φλέικς)
100γρ. Καρύδια τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
275γρ. Σοκολάτα κουνερτούρα
175γρ. Βούτυρο
120γρ. Μέλι
30ml. Ρούμι
175γρ. Μπισκότα πτι μπερ
30γρ. Δημητριακά (κορν φλέικς)
100γρ. Καρύδια τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα, προσθέτουμε το βούτυρο, το μέλι και το ρούμι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Το ίδιο κάνουμε και με τα καρύδια. Και με τα δημητριακά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
- Όταν είναι η ώρα να το σερβίρουμε το βγάζουμε από το ψυγείο, αναποδογυρίζουμε τη φόρμα να πέσει το γλυκό σε μια πιατέλα και κόβουμε σε φέτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: