ΥΛΙΚΑ
300γρ. Ανθότυρο
150γρ. Φέτα
200γρ. Τυρί κρέμα
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
4 Φέτες μπέικον
3 Φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Ανθότυρο
150γρ. Φέτα
200γρ. Τυρί κρέμα
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
4 Φέτες μπέικον
3 Φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σ ένα μπολ τη φέτα και τη θρυμματίζουμε. Προσθέτουμε το ανθότυρο, λιωμένο και αυτό, το κεφαλοτύρι και το τυρί κρέμα. Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια, το τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι να γίνει τραγανό και το βάζουμε στο μπολ με τα τυριά, πασπαλίζουμε με πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μία σφιχτή ζύμη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να σφίξει το μείγμα καλά. Κατόπιν σχηματίζουμε μπαλάκια και τ αραδιάζουμε σε λαδόκολλα.
- Βάζουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι, κυλάμε μέσα τα μπαλάκια να καλυφθούν καλά. Τα τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου σε καυτό λάδι, να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
δεν αναφέρεσαι στην εκτελεσηγια το αλεύρι παρα μόνον στα υλικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥποθερω οτι το προσθετεις κ αυτό με τα υπόλοιπα υλικά ή το χρησιμοποιείς μονο για το τηγάνισμα?
δεν αναφέρεσαι στην εκτελεσηγια το αλεύρι παρα μόνον στα υλικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥποθερω οτι το προσθετεις κ αυτό με τα υπόλοιπα υλικά ή το χρησιμοποιείς μονο για το τηγάνισμα?
Μόνο για το τηγάνισμα γίνεται αρκετά σφικτή η ζύμη από μόνη της ειδικά όταν τη βάλουμε στο ψυγείο.
ΔιαγραφήΣε ευχαριστώ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή