ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Αλάτι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Πιπέρι
Ρίγανη
200γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
Λίγο ελαιόλαδο
5 Πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες
300γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Αλάτι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Πιπέρι
Ρίγανη
200γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
Λίγο ελαιόλαδο
5 Πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες
300γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές, αλατίζουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά περιχύνουμε με το βαλσάμικο και το μέλι. Συμπληρώνουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, το πιπέρι και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε τη φέτα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε και τα μακαρόνια, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.