ΥΛΙΚΑ
380γρ. Κουβερτούρα
1 Ζαχαρούχο γάλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού κοπανισμένα καρύδια
1 Βανίλια
Τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
380γρ. Κουβερτούρα
1 Ζαχαρούχο γάλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού κοπανισμένα καρύδια
1 Βανίλια
Τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα. Προσθέτουμε το γάλα και τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα καρύδια. Αφήνουμε το μείγμα να παγώσει.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη τρούφα και περνάμε τα τρουφάκια να καλυφθούν καλά.
- Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: