ΥΛΙΚΑ
600γρ. Πλευρώτους
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βασιλικό
3 Κουταλιές σούπας ξίδι
6 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Πλευρώτους
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βασιλικό
3 Κουταλιές σούπας ξίδι
6 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και τηγανίζουμε τα μανιτάρια σε λίγο ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε.
- Αναμιγνύουμε το λάδι, το ξίδι, το πολτό σκόρδου και το βασιλικό καλά και περιχύνουμε τα μανιτάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: