ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Ρίγανη
Μπούκοβο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα καπνιστή
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Ρίγανη
Μπούκοβο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα καπνιστή
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φιλετάκια σε απορροφητικό χαρτί. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τη ρίγανη. Τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και το πολτό σκόρδου και βάζουμε τα φιλετάκια. Συμπληρώνουμε τη κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.