ΥΛΙΚΑ
2 Πακέτα τορτελίνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
750γρ. Φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα 2 ή στα 4 αν είναι μεγάλα
400ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Πακέτα τορτελίνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
750γρ. Φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα 2 ή στα 4 αν είναι μεγάλα
400ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου να βγάλει το άρωμα του. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το κρασί.
- Σκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο τυρί.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα.
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: