ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο για πίτες
1/2 Κιλό φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κιλό σπανάκι
5 Πράσα
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο για πίτες
1/2 Κιλό φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κιλό σπανάκι
5 Πράσα
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα χόρτα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τα τρίβουμε με αλάτι και τα ξεπλένουμε. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά, βάζουμε τη φέτα σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα, τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. Χαράζουμε τη πίτα ρίχνουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: