ΥΛΙΚΑ
6 Φιλέτα κοτόπουλου
150γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας τριμμένο τζίντζερ
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μείγμα μπαχαρικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Φιλέτα κοτόπουλου
150γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας τριμμένο τζίντζερ
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μείγμα μπαχαρικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Κάνουμε στα φιλέτα ρηχές, λοξές χαρακιές με ένα μαχαίρι. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μαζί με τα φιλέτα. Ανακατεύουμε καλά ώστε να τυλιχθούν καλά τα φιλέτα με το μείγμα γιαουρτιού.
- Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί, βάζουμε τα φιλέτα και ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
- Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή και με πατάτες τηγανιτές.