ΥΛΙΚΑ
2 Κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 Πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 Κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 Φλιτζάνι νερό
Ελαιόλαδο
50 ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρουμε τις πιπεριές και το χοιρινό μέχρι να ροδίσουν καλά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: