ΥΛΙΚΑ
2 Χοιρινές μπριζόλες
Μείγμα πιπεριών σε κόκκους
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Χοιρινές μπριζόλες
Μείγμα πιπεριών σε κόκκους
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σε μπολ ανακατεύουμε τα πιπέρια, το αλάτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το πολτό σκόρδου. Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αλείφουμε τις μπριζόλες.
- Βάζουμε ένα σχαροτήγανο ή ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει. Βάζουμε τις μπριζόλες και τις θωρακίζουμε και από τις δύο πλευρές για 2-3 λεπτά. Τις μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι.
- Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: