ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό λάχανο άσπρο
1 Ξινόμηλο τριμμένο
1 Ρόδι καθαρισμένο
4 Κουταλιές της σούπας σταφίσα
1/ Φλιτζάνι κουκουνάρι καβουρδισμένο
6 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
Χυμό από 1/2 πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία μεγάλη σαλατιέρα βάζουμε τα δύο λάχανα ψιλοκομμένα, το ξινόμηλο, τα σποράκια του ροδιού, τα κουκουνάρια, τις λιαστές ντομάτες και τη σταφίδα. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Χτυπάμε σε μπλέντερ τα υλικά για τη σος και περιχύνουμε τη σαλάτα. Αλατίζουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: