ΥΛΙΚΑ
20 Μύδια περίπου
Λάδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 Κουταλιά της σούπας πελτέ
200γρ. Φέτα σε κομματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
20 Μύδια περίπου
Λάδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 Κουταλιά της σούπας πελτέ
200γρ. Φέτα σε κομματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τ αφήνουμε να βράσουν. Όταν ανοίξουν τ αφήνουμε λίγο ακόμα και τα σουρώνουμε.
- Παίρνουμε τη σάρκα. Βάζουμε σ ένα μικρό τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον πελτέ, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε τα μύδια και τ αφήνουμε μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά και να μείνει με τη σάλτσα.
- Ρίχνουμε τη φέτα, αφήνουμε 5 λεπτά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.