ΥΛΙΚΑ
3 Μεγάλα κολοκυθάκια
250γρ. Τυρί φέτα
χυμό από μισό λεμόνι
1 Σκελίδα σκόρδο
Λίγο ξερό βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελάχιστο νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς. Βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα, το σκόρδο το νερό, το χυμό λεμονιού, το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνει σάλτσα περιχύνουμε τα ψημένα κολοκυθάκια και τ αφήνουμε για ένα 10λεπτο ακόμη στο φούρνο να ζεσταθεί και η σάλτσα.
3 Μεγάλα κολοκυθάκια
250γρ. Τυρί φέτα
χυμό από μισό λεμόνι
1 Σκελίδα σκόρδο
Λίγο ξερό βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελάχιστο νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς. Βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα, το σκόρδο το νερό, το χυμό λεμονιού, το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνει σάλτσα περιχύνουμε τα ψημένα κολοκυθάκια και τ αφήνουμε για ένα 10λεπτο ακόμη στο φούρνο να ζεσταθεί και η σάλτσα.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή