ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κιμά
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1/2 Φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
2 Κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 Κουταλιές σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας σόγια σος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και μετά βάζουμε και τον κιμά. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο σχήμα που θέλουμε τα απλώνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο γκριλ για 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα σερβίρουμε ζεστά.
1/2 Κιλό κιμά
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1/2 Φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
2 Κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 Κουταλιές σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας σόγια σος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και μετά βάζουμε και τον κιμά. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο σχήμα που θέλουμε τα απλώνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο γκριλ για 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα σερβίρουμε ζεστά.