Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Ρύζι βρασμένο
Μαγιονέζα
Τόνος σε νερό
Πιπεριά Φλωρίνης ψητή.
Τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό βράζουμε το ρύζι, το στραγγίζουμε το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, και τη βάζουμε μέσα στο ρύζι. Ρίχνουμε τον τόνο και την μαγιονέζα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Το αφήνουμε για τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε. Αφού πασπαλίσουμε με παρμεζάνα τριμμένη.
  • Σημ: Δεν γράφω ποσότητες στη συνταγή γιατί είναι ανάλογες με την ποσότητα της σαλάτας που χρειάζεστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: