Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
4 Μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Ποτήρι κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Πολτός σκόρδου
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τις μπριζόλες για να πλατύνουν, τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη και τις αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο. Βάζουμε το βούτυρο σ ένα τηγάνι. Όταν ζεσταθεί το λάδι, αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε. Μόλις είναι έτοιμες τις αφαιρούμε από το τηγάνι και της βάζουμε σε μια πιατέλα. Στο βούτυρο που έχει μείνει στο τηγάνι βάζουμε πολτό σκόρδου και το κρασί. Τα αφήνουμε να δέσουν και να γίνει σάλτσα. Περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: