ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό σουπιές καθαρισμένες και κομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
1 Κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό σουπιές καθαρισμένες και κομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
1 Κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε και τις σουπιές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά περίπου.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη κανέλα και την ντομάτα, ανακατεύουμε ελαφρά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε το φαγητό σε μέτρια θερμοκρασία για 40 λεπτά περίπου.
- Συνοδεύετε με ρύζι πιλάφι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: