ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
100γρ. Πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα
600γρ. αποφλοιμωνένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι
4 Κουταλιές σούπας λάδι
Βασιλικό
2 Κουταλάκια γλυκού ζάχαρη
Τριμμένο κεφαλοτύρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
100γρ. Πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα
600γρ. αποφλοιμωνένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι
4 Κουταλιές σούπας λάδι
Βασιλικό
2 Κουταλάκια γλυκού ζάχαρη
Τριμμένο κεφαλοτύρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες. Τρίβουμε το κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό. Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα λουκάνικα, ανακατεύουμε μια δυο φορές και ρίχνουμε τα ντοματάκια, το βασιλικό, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά περίπου 10 λεπτά. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και τα σερβίρουμε ζεστά.
- Η φωτογραφία είναι από το site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: