ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα από ψάρι της αρεσκείας αρκεί να είναι παχύ ψάρι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα κόβουμε σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια. Τα βάζουμε σ ένα μπολ και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού και πορτοκαλιού. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η μαρινάδα. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Κόβουμε την πιπεριά. Περνάμε ένα ένα κομμάτι ψαριού σε σουβλάκια εναλλάξ με τα κομμάτια της πιπεριάς. Ψήνουμε στο γκριλ περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μπορούμε να σερβίρουμε με ένα ωραίο πιλάφι.
Η φωτογραφία είναι από το site
4 Φιλέτα από ψάρι της αρεσκείας αρκεί να είναι παχύ ψάρι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα κόβουμε σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια. Τα βάζουμε σ ένα μπολ και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού και πορτοκαλιού. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η μαρινάδα. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Κόβουμε την πιπεριά. Περνάμε ένα ένα κομμάτι ψαριού σε σουβλάκια εναλλάξ με τα κομμάτια της πιπεριάς. Ψήνουμε στο γκριλ περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μπορούμε να σερβίρουμε με ένα ωραίο πιλάφι.
Η φωτογραφία είναι από το site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: