Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φρέσκια ανάλατη μυζήθρα
1 Φλιτζάνι μέλι
7 Αβγά
5 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
Λίγο βούτυρο για το ταψί
1 Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Σ ένα μπολ λιώνουμε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το μέλι και τ αβγά, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την κανέλα και το αλεύρι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει το μείγμα.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψί το πασπαλίζουμε με αλεύρι και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς με ροδοκοκκινίσει.
  • Σερβίρουμε με μέλι.
  • Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site botanologio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: