ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι μέλι
7 Αβγά
5 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
Λίγο βούτυρο για το ταψί
1 Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ λιώνουμε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το μέλι και τ αβγά, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την κανέλα και το αλεύρι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει το μείγμα.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί το πασπαλίζουμε με αλεύρι και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς με ροδοκοκκινίσει.
- Σερβίρουμε με μέλι.
- Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: