ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μπάμιες
1 Κούπα αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
200ml Αναψυκτικό σόδα
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μπάμιες
1 Κούπα αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
200ml Αναψυκτικό σόδα
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μπάμιες. Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Ετοιμάζουμε το κουρκούτι. Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το κουρκούτι, και ανακατεύουμε πολύ καλά.Το αφήνουμε στην άκρη για μισή ώρα.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Βουτάμε τις μπάμιες στο κουρκούτι και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι που έχουν κρατήσει.