ΥΛΙΚΑ
4 Μελιτζάνες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
50γρ. Φέτα λιωμένη με ένα πιρούνι
Πιπέρι
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μελιτζάνες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
50γρ. Φέτα λιωμένη με ένα πιρούνι
Πιπέρι
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις μελιτζάνες, κόβουμε τα κοτσάνια και τις σκουπίζουμε καλά. Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι και με ένα πιρούνι τις τρυπάμε από πάνω, τις ψήνουμε για 50 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις καθαρίζουμε. Τις κόβουμε και τις βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Καλύπτουμε το μπολ και αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: